Pleje af dine PYTT tekstiler..

PYTT Living | Vaskeanvisning

Vi har valgt at designe og anvende gode stof kvaliteter. Det er meget vigtigt for os, at dette giver sig til udtryk efter produktet har været vasket mange gange. Og renset for den sags skyld!

Følg vaskeanvisningerne til de enkelte produkter, som du finder på produktets hangtag, eller etiketter når du køber et PYTT produkt.
Når du ikke længere har vaskeanvisningen, vil du kunne finde den på produktets hovedside.

Rens af PYTT sengetøj..

Vi hos PYTT Living lover, at sengetøjet er farveægte, hvilket betyder, at farven ikke smitter af i vask. Inden sengetøjet kom i butikkerne har de forskellige prototyper gennemgået adskillige tests. Det endelige resultat er det vi i dag kan præsentere i handlen.

En af vores Instagrammere, Kimie Falk har testet sengetøjet af og hun har sendt Wing Blue Bed Linen til rens for at teste kvaliteten! Her er hvad hendes mening om sengetøjet er:

“Jeg havde indleveret det blå sengetøj til renseriet så det kunne blive vasket og rullet. Det var et sats, fordi jeg jo ikke kendte til renseriets specifikationer. De sagde på renseriet, at ikke alle mærker kunne tåle så høje temperaturer, som ofte får lynlåsen til at smelte. Jeg har fået mit sengetøj tilbage fra rens, og det er intakt! Sengetøjet klarede det til UG”

pleje

Fjern altid læder fra produktet før vask..

Mange af PYTT Livings produkter har smarte læderdetaljer. Det er aldrig en god ide at vaske læder i vaskemaskinen, så derfor anbefaler vi, at du fjerner læderdetaljerne fra produktet før vask. Herved sikrer, og forlænger du produktets levetid, og dine PYTT produkter bliver ved med at se lækre ud.